arch

Vivat переможцю

Мрійник року

 

 **** ****

indexВсеукраїнський конкурс дитячого фотомалюнка «Мрійник року» проводився до Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається щорічно 1 червня відповідно до Указу Президента України № 568/98 від 30 травня 1998 р. Конкурс проводився за напрямом художньої творчості – «малюнок». Конкурс організувала і провила Національна бібліотека України для дітей за підтримки Української асоціації працівників бібліотек для дітей та Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (IBBY). 
Конкурс проводився віртуально серед дітей до 18 років з усіх регіонів України. Конкурсні роботи — це фотографії дитячого малюнку, зображеного у довільній живописній формі. Він має відображати особисту мрію дитини і може бути виконаний олівцями, пастеллю, олійними, акварельними, акриловими фарбами чи гуашшю. 
 Фото малюнків повідомленням відправлялися на сторінку Facebook Національної бібліотеки України для дітей. Надіслані фото можна переглянути у фотоальбомі «Мрійник року» за посиланням https://www.facebook.com/pg/nbukids/photos/?tab=album&album_id=1966231913509092 

Положення 

 

Вверх