«Пригоди порося у просторі часу та інші радощі життя»

IMG 20190112 122645 resized 20190114 022209484

Під такою дещо химерною назвою напередодні Щедрого вечора, 12 січня у виставковому просторі Харківської обласної бібліотеки для дітей «Вернісаж у фойє» відбулось відкриття нової виставки дитячого малюнка. 
Юні художники студії «Сто фантазій» перейнялися ідеєю зобразити поросят, змальованих у літературних творах, й у такий спосіб зробити подарунок собі та Новому 2019 рокові.
До своїх малюнків дітлахи додали різні радощі, усілякі приємні спогади про чудово прожитий минулий рік Собаки. У свої роботи вони вклали душу, бачення світу, фантазії і уявлення про життя… Тож у них вийшла цікава і весела подорож у часі.
На юних художників та їх батьків чекало чимало сюрпризів. Ще до початку офіційного відкриття виставки, кожен з присутніх мав можливість насолодитися творчістю, зробити фотографію на фоні робіт, проголосувати за найкращу роботу, представити своїм батькам та друзям свої досягнення, прокоментувати інші роботи та поділитися враженнями.
DSC08451Після офіційного відкриття та промови, усі діти завмерли у радісному очікуванні нагород. Однак надії дітей не справдились: лише двоє юних художників одержали дипломи у номінації «Приз глядацьких симпатій». Адже решта нагород зникла, натомість залишилась злодійська записка… Врятувати свято радо зголосилася бібліотечна місіс Марпл. Вона запросила учасників свята відвідати «Школу детективів». Під час навчання юні слідопити знаходили речові докази, вчилися премудростям конспірації, а наостанок склали фоторобот і вирахували злочинців. Злодюжками виявилися шкідлива бабуся Шапокляк із незмінною супутницею – щуриком Ларискою.
Отримавши загублені подарунки, задоволені діти та батьки ще довго не розходились, від них ми почули багато хороших слів подяки, деякі з них виявили бажання стати читачами бібліотеки, а це означає, що ми затребувані та потрібні.
Якщо ви не потрапили на відкриття, не засмучуйтесь, виставка працює за режимом роботи бібліотеки. Отож, запрошуємо насолодитись дитячою творчістю.

 

 

Вверх