МКІП України пропонує до громадського обговорення проект Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження культурної субвенції для фінансування надання базового набору культурних

Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує до громадського обговорення проект Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження культурної субвенції для фінансування надання базового набору культурних послуг» (далі – законопроект).

Законопроект розроблено на виконання пункту 2 частини другої розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про культуру" щодо загальних засад надання населенню культурних послуг» від 29 квітня 2021 р. № 1432-IX з метою запровадження культурної субвенції для фінансування надання базового набору культурних послуг з державного бюджету місцевим бюджетам, що дозволить забезпечити рівний доступ до таких послуг для всіх вікових та соціальних груп населення.

Зауваження і пропозиції до законопроекту приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань до 25 вересня 2022 року включно в письмовому та/або електронному вигляді на адресу Міністерства культури та інформаційної політики України: м. Київ, вул. І. Франка, 19 або на електронну пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Відповідальна особа за проведення консультацій стосовно законопроекту Копил Олена Віталіївна (державний експерт експертної групи з координації взаємодії з регіонами Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції), тел. (044) 235-22-33, електронна пошта Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Результати консультацій з громадськістю будуть розміщені на офіційному веб-сайті МКІП.

Звіт про результати громадського обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження культурної субвенції для фінансування надання базового набору культурних послуг»

 

Джерело

 

 

Вверх