Ірландія. Дивовижний острів.

 

Ирландия. Отдых на природе

Ірландія, офіційна назва - Ірландська Республіка) - держава в Західній Європі, що займає більшу частину острова Ірландія. На півночі межує з північної Ірландією, частиною Великобританії. Офіційна мова - ірландська, англійська.
Це земля тисячолітньої культури, зелених пагорбів, пісень, замків, поетів, старовинних міст, вчених ченців, озер і національного міфу дивовижної сили. В Ірландії немає по-справжньому великих і річок і гір, але є океанське узбережжя, зелені долини, вересові пустки, озера і ліси.
У Республіки Ірландія чотири історичні провінції, які діляться на 26 графств. У кожній провінції є, що подивитися. Але ми традиційно почнемо нашу подорож зі столиці Ірланді і - міста Дублін. У ньому живуть майже півтора мільйона осіб.
Прогулявшись з екскурсоводом по місту, ви побачите основні визначні пам'ятки столиці Ірландії, розглянете будівлю Трініті-коледжу, заснованого в 1592 році королевою Єлизаветою I, відпочините в улюбленому місцевими жителями парку святого Стефана та почуєте історію легендарного собору святого Патрика.

Читати далі:

 

Вверх