arch

Бібліовісті

Флешмоб «Я з України»

 

1-11Ми дуже вдячні усім, хто підтримав Патріотичний онлайн флешмоб «Я з України», зініційований Харківською обласною бібліотекою для дітей.

Ми хочемо довести всьому світові, що попри криваву війну, що підступно зруйнувала всі наші мирні плани, українці - сильна і незламна нація, здатна мужньо протистояти ворогові.

Головний меседж флешмобу від дітей всего світу: «Ні війні, голосуємо за мир на всій планеті».
Географія українських міст, що долучилися до флешмобу, прослалася по всієї країни - від Харківщини до Закарпаття.

До флешмобу долучилися діти та дорослі з Харківщини, Рівненщини, Київщини, Дніпропетровщини, Полтавщини, Львівщини, Закарпаття.
З великим зворушенням сприймаються роботи з-за кордону, від дітей, які були змушені виїхати до інших країн. Відео з українськими піснями та віршами, патріотичні малюнки надійшли зі Швейцарії, Іспанії, Хорватії, Німеччини, Бельгії. Фінляндії, Австрії.
По всьому світові розлетілися дитячі малюнки, намальовані в підвалах українських міст. Їх уже побачили німці, італійці, індійці, поляки, американці, мексиканці, канадці.
Дуже знаково, що іспанські діти теж узяли участь у флешмобі своїми художніми роботами на підтримку миру в нашій країні.
8 травня у день закінчення Другої світової війни, у місті Хильдесхайме відбудеться виставка робіт наших дітей та благодійний концерт місцевого дитячого хору. Усі зібрані кошти планується передати нашому місту.
Відтепер Європа має ще одну нагоду почути, як звучить Україна: на одній з центральних площ Берліна з моніторів лунають проникливі українські пісні, заспівані чистими голосами наших юних співвітчизників.
Українські діти пишаються своєю Батьківщиною і вірять, що ніякий ворог її не здолає.

Патріотичний онлайн флешмоб триває.

Приєднуйтеся усі, хто з гордістю може сказати: "Я - з України!"

Нагадуємо, що умови дуже прості:
зробити фото малюнків та творчих робіт патріотичної тематики.
Або пропонуємо записати коротке відео, у якому учасники (діти, підлітки, дорослі) співають уривок з української пісні чи декламують вірш українською мовою.

Роботи надсилати на електронні скриньки: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , вайбер чи телеграм +380979200528.

 

Разом ми - сила!

Ми - переможемо!

Усе буде Україна !!!

Альбом з малюнками

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх