arch

Бібліовісті

Харківська обласна бібліотека для дітей переможець Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей 2021.

1640683640744Для Харківської обласної бібліотеки для дітей кінець року ознаменувався знаковою подією: перемогою у «Всеукраїнському огляді-конкурсі обласних бібліотек для дітей - 2021» у номінації «Соціальне партнерство бібліотек». Нагороду присуджено за креативний підхід, ефективну реалізацію інноваційних програм у сфері соціального партнерства, застосування нових моделей і методів в організації співпраці, вироблення нових форматів і алгоритмів партнерської взаємодії, майстерність у веденні соціального діалогу, додержання етичних принципів соціального захисту і підтримки. Реалізацію проєкту «Зелені легені» – соціально-екологічний кластер».


Приємно відзначити, що ХОБД виборює перемогу у такому престижному конкурсі вже втретє.
Нагородження переможців відбулося 23 грудня у Національній бібліотеці України для дітей на Форумі партнерів «Бібліотека. Влада. Громада».
Учасниками події стали представники Міністерства культури і інформаційної політики України, Департаменту моніторингу соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Управління організаційної діяльності Державної екологічної інспекції, громадські діячі, видавці, письменники, художники-ілюстратори, керівники обласних бібліотек для дітей.
Ця перемога мотивує колектив Харківської обласної бібліотеки для дітей на подальші звершення та досягнення у новому 2022 році.
Віримо, що наша робота буде гідно поцінована і громадою Харківщини.
Ми не збираємося зупинятися на досягнутому, плануємо й надалі докладати зусиль до справи просвітництва підростаючого покоління і залучення до соціально значимих проєктів широкого кола партнерів.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх