arch

Бібліовісті

На екваторі БібліоЛіта підвели перші підсумки конкурсу « З книгою в літньому рюкзаку».

  

DSC07728Пройшла майже половина читацьких змагань і вже можна назвати лідерів, які впевнено йдуть до остаточної перемоги. Усі наші читачі, які долучилися до конкурсу, – уже переможці. Та у визначенні кращих з кращих важить не тільки кількість прочитаних книжок, а й виконання додаткових творчих завдань. Так, за умовами конкурсу, додаткові бали-бібліки нарахували учасникам, які долучилися до інтерактиву «Головний закон нашого життя», що проводився з нагоди 25-річчя Дня Конституції України і взяли участь у віртуальній грі «Чи знаєш ти Конституцію?» – четверо учасників. За умовами іншого творчого завдання – конкурсу «5 світлин доброти» – у прочитаних книжках конкурсанти знайшли п’ять прикладів добрих вчинків літературних героїв і розказали про них – два учасники.
Загалом заохочувальні призи першого туру – білети до Харківського планетарію та книжки-подарунки – одержали лідери читацьких перегонів: Коєка Іван (ХГ №1), Гузенко Таїсія ( ХГ №6), Аванесова Еліна (ХЗОШ №124), Коватьова Олена (ХЗОШ 168) та інші учасники зустрічі.

Наше БібліоЛіто у розпалі. ПРИЄДНУЙТЕСЯ. Упевнені, що воно залишить у вас незвичайні, незабутні враження. Конкурси, ігри, пригоди, подорожі та подарунки дозволять зробити ваше дозвілля не тільки цікавим, але і корисним.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх