arch

Бібліовісті

«Нескучне: фотопогляди»

 

 

DSC0379919 вересня Харківська обласна бібліотека для дітей разом з Неформальним товариством друзів Зінаїди Серебрякової відкрила 2 частини художньої фотовиставки «Нескучне: фотопогляди» присвячені Зінаїді Серебряковій, всесвітньо відомій художниці, чиє життя пов’язане з Харківщиною.
Одну частину виставки можна побачити на Вернісажі у фойє Харківської обласної бібліотеки для дітей, другу – в Музеї видатних харків'ян ім. К. І. Шульженко.
Фотовиставка «Нескучне: фотопогляди» створена за результатами конкурсу, який проводився Неформальним товариством друзів Зінаїди Серебрякової, галереєю «Мистецтво Слобожанщини» та Харківською обласною бібліотекою для дітей.
Нескучне – батьківщина славетної художниці, тут вона народилася, жила, створила свої всесвітньо відомі шедеври. І хоча від будинків родини З. Серебрякової не залишилося й сліду, але природа, увічнена мисткинею, і сьогодні надихає художників та фотографів на творчість.
Приходьте! Ви будете зачаровані світлинами Володимира Оглобліна, Олени Долженко, Євгена Олексієнка, Сергія Голуба, Інни Можейко, родини Соколових та інших талановитих «мисливців за прекрасною миттю», гармонія в душі та радість на серці після перегляду Вам гарантовані.
 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх