arch

Бібліовісті

Безкоштовні літні заняття Школи анімації розпочалися!!!

IMG-a4390518dc60823ea2fb0a8d8d1abdd7-VЛіто – час відпочинку, та для непосидючих й допитливих у Харківській обласній бібліотеці для дітей працює безкоштовна Літня школа анімації «Оживи книгу».
Щочетверга юні аніматори збираються у бібліотеці, де фахівці навчають усіх бажаючих  створювати власні невеличкі відеоролики за мотивами книг – буктрейлери. Основною метою створення буктрейлера є спонукання до прочитання книги. Його особливістю є те, що розповідь про книгу подається в образній, інтригуючій формі. В останні роки створення буктрейлерів стало справжнім видом мистецтва. Деякі відомі бібліотеки країни, журнали та окремі видавництва ініціюють проведення спеціалізованих фестивалів буктрейлерів, де подивившись велику їх кількість за різноманітною тематикою, визначають переможців.


На заняттях у Харківській обласній бібліотеці для дітей юні читачі вчаться писати короткі сценарії за книгами, сканувати зображення та обробляти їх у спеціальних програмах, вирізати окремі фігури та анімувати ці зображення. Майбутні аніматори мають оволодіти  програмами  Pinnacle Studio, Sony Vegas Pro 13, Adobe Photoshop та створити власний буктрейлер.
Вам це цікаво? Тоді – чекаємо на Вас!

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх