arch

Бібліовісті

Екскурсія виставкою «Князі Галицькі-Острозькі-будівничі держави»

DIC 746828 листопада до Харківської обласної бібліотеки для дітей завітали представники ОКЗ "Харківський організаційно-методичний центр туризму" та екскурсоводи з Харківського відділення  Всеукраїнської асоціації гідів на екскурсію виставкою «Князі Галицькі-Острозькі-будівничі держави» тернопільського художника Олега Кіналя.
Співробітники розкрили таємниці роботи бібліотеки, ознайомили із відділами. Також докладно й інформативно провели екскурсію за життям та діяльністю князів за більше ніж сімсот років. Зупиняючись біля кожного князя, слухачі наче перенеслись в просторі та часі, намагаючись зрозуміти події та дії, якими керувались князі у своїх стосунках з іншими державами та народами. Майстерно виконані художником портрети допомагали уявити нашим екскурсантам події тих часів.

Зачаровані затишком та привітністю співробітників, наші гості ще довго не хотіли покидати приміщення бібліотеки. А вже ввечері у Фейсбуці з’явився пост від наших гостей: «Я никогда не подозревала, что в Харькове есть такое тёплое, уютное, необыкновенно красивое место, где каждый сантиметр площади таит в себе чудо и откуда не хочется уходить не только детям, но и взрослым. Это Харьковская областная библиотека для детей на ул. Алчевских (Артёма), 43. А какие креативные здесь сотрудники! Именно они создали такой уют и ежедневно принимают и обслуживают юных читателей от 3 лет, проводят вечера и концерты, устраивают выставки. Вот и в этот раз нам, харьковским экскурсоводам, была предложена графическая выставка тернопольского художника Олега Киналя «Князья Украины». Как много мы узнали неизвестного, интересного! А экскурсию по выставке провела для нас обаятельная, с феноменальной памятью Елена Николаенко. Не менее интересны были и видеоролики, созданные сотрудниками библиотеки. Спасибо! Хочется приходить в вашу библиотеку ещё и ещё!».

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх