arch

Бібліовісті

Актуальний діалог "Шкідливі звички: міраж і дійсність"

 

DSC0695717 жовтня 2017 р. у нашій бібліотеці відбувся актуальний діалог "Шкідливі звички: міраж і дійсність" для бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів Київського району. Майстер-клас «Практичні кроки до здорового способу життя» провела психолог бібліотеки О. Шоно.

Під час теоретичної частини учасники дізналися, що для більш ефективного формування навичок здорового способу життя необхідна «позитивна» мотивація. Вона виявляється у діях, спрямованих на досягнення певних цілей, а не запобігання чи уникнення чогось.

___________________________________________

Креативність, комунікабельність, щирість проявили учасники, виконуючи практичне завдання: створення колажу здоров’я та визначення конкретних кроків до нього.

На старанну роботу і щире обговорення актуальних питань здорового способу життя надихнула фахівців тепла затишна атмосфера бібліотеки та дружній простір групи. А як інакше? Адже почуття безпеки та емоційного комфорту є запорукою успіху на шляху до власного здоров’я!

Також у заході взяла  участь лікар-нарколог обласного наркологічного диспансеру Верещак О. В.

Олена Василівна на високому рівні  провела лекцію «Формування залежності від психоактивних речовин (тютюнопаління, вживання наркотичних речовин, алкоголю)» для 25 бібліотечних працівників Харківських ЗОШ Київського району. Вони відзначили, що вважають порушену тему вкрай актуальною, а тому вона потребує ґрунтовного  вивчення і обговорення. Маємо надію, що бібліотечні спеціалісти донесуть одержану інформацію до відома батьків та дітей, що послужить профілактикою від біди.

DSC06955

DSC06939

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх