arch

Бібліовісті

«Дивіться нa нac, як нa рівниx»

 

DSC0703418 жовтня 2017 р. з нагоди Міжнародного дня білої тростини у нашій бібліотеці відбулася подія, що не залишила байдужим жодного з присутніх.

Ідеться про зустріч студентів Харківського патентно-комп'ютерного коледжу із талановитою харківською поетесою та прозаїком, науковцем Ольгою Тільною. Вродлива жінка, світла, цікава, позитивна людина з неабияким почуттям гумору, вона буквально з перших слів зачарувала своїх слухачів.

___________________________________________

Під час години духовності «Дивіться на нас, як на рівних» говорили про інклюзію, про включення всіх у загальний простір, про проблеми людей з особливими потребами. Тему обрали не випадково, адже сама поетка має серйозні проблеми із зором.

Час минув непомітно за переглядом стрічки про паралімпійців Антона Дацка та Віктора Дідуха, за жвавою дискусією, за декламуванням гості власних поезій.

Неабияк вразила підлітків і книжка Ольги Тільної «На житті настояні слова». Ця повість видана шрифтом Брайля, яким користуються люди із вадами зору, тож цілком сміливо можна говорити, що у нашій бібліотеці присутня інклюзія.

Талановитій і дивовижній людині вдалося розтопити деяке нашарування недовіри і байдужості, притаманне молоді, своєю творчістю, розумом та позитивом, тож не дивно, що ті віддячили їй щирими аплодисментами.


Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх