arch

Бібліовісті

Підвищення кваліфікації директорів ЦБС

DSC0994615 лютого у бібліотеці відбулися тематичні заняття у рамках проведення короткотермінового навчально-тематичного семінару з підвищення кваліфікації директорів ЦБС та завідуючих публічними бібліотеками.
У теплій і дружній атмосфері відбулося спілкування колег з директором Харківської обласної бібліотеки для дітей Галиною Трохименко, яка визначила основні перспективні шляхи і напрямки роботи бібліотечних закладів області на поточний рік з урахуванням законодавчих змін і вимог часу.


Відвідувачам було презентовано консультацію «Пріоритетні напрямки діяльності дитячих і публічних бібліотек в умовах децентралізації та адміністративно-територіальної реформи», яку надав заступник директора Драган Р. А., а також електронну презентацію, підготовлену сектором розвитку бібліотеки та зв’язків з громадськістю у чолі з Саліною Н.Ю. щодо грантової діяльності нашого закладу, цільових проектів і програм.
Велику зацікавленість викликала слайд-презентація психолога бібліотеки Олени Шоно, де було представлено проекти закладу «Психологічна студія креатину», «Прочитали-презентували», «Мистецтво душі», «Почуємо очима», покликані сприянню соціальній адаптації і реабілітації дітей з особливими потребами.
Теоретичний блок семінару завершився презентацією фільму, присвяченому 80-річчю Харківської обласної бібліотеки для дітей.
Завершився захід екскурсією по бібліотеці, під час якої відвідувачі ознайомилися з виставкою дитячих художніх робіт "Образ дитини", присвячених Зінаїді Серебряковій.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх