Анонс конкурсів

Нескучне: Фотопогляди

Oglobin Vladimir-5Харківська обласна бібліотека для дітей, Неформальне товариство друзів Зінаїди Серебрякової, Харківський художній музей, Етнографічний музей «Слобожанські скарби» ім. Г. Хоткевича НТУ «ХПІ», галерея “ART KhPI” запрошують юних фотохудожників (дітей шкільного віку) узяти участь у конкурсі та виставці «НЕСКУЧНЕ: ФОТОПОГЛЯДИ», присвячених Зінаїді Серебряковій.

Зінаїда Серебрякова (1884–1967) – всесвітньо відома художниця, яка народилася у селі Нескучному (тепер Харківського району Харківської області). Саме тут вона створила шедеври, які стали класикою світового мистецтва. На щастя, природа, яку увічнила художниця у своїх пейзажах, чарівні ландшафти околиць Нескучного за понад сто років змінилися не кардинально, і можна, тримаючи у руках альбом з репродукціями робіт художниці, просто «увійти» в її картини.
Ми пропонуємо фотохудожникам відправитися на фотопленер до Нескучного і спробувати відтворити втаємничену красу цих місць. Оформлені у рамках або паспарту роботи (кількість не обмежується) приймаються на конкурс до 15.11.2019 у Харківському художньому музеї (вул. Жон Мироносиць, 11, каб. №5). Формат не регламентується (але бажано не менше А4). У правій нижній частині етикетка (назва роботи, рік створення; прізвище та ім'я автора, вік; навч. заклад, керівник). Також робота повинна бути підписана на звороті: назва, рік створення; прізвище та імʼя автора, вік; навч. заклад, керівник.
Вік учасників: до 16 років.
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ: обов’язково надати список учасників українською мовою у друкованому вигляді з зазначенням прізвищ, імен, віку учасників, П.І.Б. керівника, його телефону та ел. пошти.
Попередньо всі роботи та списки учасників надсилаються за адресою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Довідки за тел.: 067-91-014-91, 06-85-99-296 (Красиков Михайло Михайлович).
Найкращі роботи буде представлено на виставці, яка проходитиме з 1 по 12 грудня 2019 у Виставковій залі музею.
Усіх учасників виставки чекають НАГОРОДИ! Протягом 2020 року виставка також буде демонструватися у Харківській обласній бібліотеці для дітей.

Вверх